Sivut

17. kesäkuuta 2011

Koirapuistoilua

Nyt ollaan päästy koirapuistoilun makuun! Ollaan oltu kaksi kertaa viikon aikana koirapuistossa, menestyksekkäästi ;) Oon erittäin tyytyväinen siihen, ettei monen kehotuksesta huolimatta menty sinne ihan pikkuisena, kun sosiaalistaminen ym olivat kesken. Nyt Riki on reipas ja heti leikkimässä, kun taas pikkuisena se varmasti olisi mennyt vaan johonkin nurkkaan kyhjöttämään pelokkaana.. :D
Ekalla kerralla oltiin puistossa jossa oon siis ennenkin käynyt (silloin kun ei ollut vielä Rikiä). Puisto on metsässä ihan kivalla paikalla. Olen aina luullut että siellä on paljon koiria (isoja pääasiassa), koska ennenkin siis ollut mutta nyt ei ollut kuin yksi koira, sakemanni-lappari narttusekoitus. Koirat leikkivät tunnin mutta lopussa väsyivät totaalisesti. Eilen sitten mentiin takas tähän kyseiseen puistoon ja Riki oli ihan innoissaan kun tajusi missä ollaan! No, siellä ei nyt ollu yhtään koiraa ja oltiin päätetty että jos siellä ei ole ketään niin mennään yhteen toiseen puistoon, jota työkaveri oli suositellut. Mentiin sit sinne ja siellä oli sen vajaan tunnin aikana, kun oltiin siellä, yli 10 koiraa! Pentuja/nuoria koiria oli paljon. Ihan hyvät leikit Riki sai tälläkin kertaa aikaan, mutta koska sinne tuli melkeen kokoajan uusia koiria niin aina aloitettiin haistelukierros jonka jälkeen leikkiä jatkettiin.. Lähdettiin sitten pois kun puistoon tuli chihu ja kaksi kääpiöpinseriä. Rikiä kiinnosti varsinkin toinen kääpiöpinsereistä (alle puolivuotias pentu) ja kokoeroa oli huimasti joten ei siitä tullut mitään :D Toinen oli ihan arka ja ulisi kokoajan ja Riki oli ihan hämmästynyt kuinka joku koira voi olla noin pieni :D (ei sillä että se chihukaan mikään iso oli, siinä oli toinen ihmetyksen aihe..)

Edellispäivänä oltiin myös Lara-dallun kanssa taas metsässä leikkimässä :) Tällä kertaa Lara oli mennyt Rikistä ohi sekä painossa että säkässä, mutta leikit sen kun olivat parantuneet viime kerrasta :) Nyt Rikiä kyllä kiinnosti Lara jo vähän siinäkin mielessä.. ;) Parin viikon sisällä pitää taas koirien kyllä tavata, ne tulee niin hyvin juttuun! Ja mikä tärkeintä, Riki saa purettua energiaansa. Sitä nimittäin riittää! Ei se siis hypi seinillä kotona vaikka ei saisi yhtään liikuntaa päivässä, mutta sitten kun se jää yksin kotiin.. Lopun voitte arvata :)

Kuvamateriaalia tulossa lähiaikoina!