Sivut

30. toukokuuta 2011

Shoppailua ja kurssilla käymistä

Heipähei! Tässä tulee pikakertaus meidän 4. ja 5. pentukurssikerrasta, mutta sitä ennen esittelen teille mitä tilasin just zooplussasta :) (kaikki kuvat zooplus.fi)

Hunajakennopallo 3,99 euroa. Ostin nyt lelun Rikille vaikka se kaiken tuhookin.. Ehkä tämä kestäis vähän kauemmin. Ja se VINKUU :D meitä ei vielä ole haitannut vinkuvat lelut, koska Riki yleensä vinguttaa niitä vartin ja saa sitten vetäistyä pillin (tai mikä onkin sitten kyseessä) pois ja sen jälkeen lelusta onkin enää hetki huvia kun lopulta se rikotaan kokonaan tai vanut tulee pihalle. Toivotaan että tää kestäis, otetaan sitten vaikka lelu välillä pois jos ei jakseta vinguttamista ;)





Doggy Brain Train Shell-älypeli. Meillä ei ole ikinä ollut älypeliä (koska ne ovat niin kalliita siihen nähden kuinka kauan koira saa siitä ns. oikeasti huvia), mutta pentukurssilla oli kiva älypeli mistä Riki tykkäsi joten myönnyn uhraamaan huimat 8,5 euroa tähän. Oli siis tarjouksessa :)







Trixie-purupallo jossa jotain täytettä sisällä (2kpl). Valitsin kahdesta koosta isomman. Valitsin vaan siksi että näytti hauskalta ja tässä todennäköisesti koirallekin vähän työtä :)








Lisäksi ostin puolikosteita miniluita palkkaamiseen, kun nekin olivat tarjouksessa. Tykkään puolikosteista nameista, koska niitä on helppo puolittaa ja koira syö ne nopeasti. Noi tosin olivat jotain pienempiä, joten tuskin niitä puolitan, mutta kuitenkin :)
Hintaa ostoksille tuli yhteensä toimituskuluineen vajaa 20 euroa, ei mielestäni paha hinta noin monesta tavarasta, varsinkin kun siinä on paljon kaipaamani älypeli! Harmi vain etten omista luottokorttia joten toimituksessa menee kauemmin kun maksan ennakkoon sen Saksaan asti. Plaah. No, jos nyt ens viikolla tulisi niin kiva olis.

Sitten itse kurssiin, jonka viimeinen kerta oli siis tänään :) Meni 6 viikkoa kyllä nopeasti! Eka kerta tosin oli teoriakerta jolloin koirat eivät olleet mukana, mutta kuitenkin :)
Viime kerralla oli maahan-käsky ja lisäksi kertailimme aika paljon jo läpikäytyjä juttuja, kuten luoksetuloa, vieraan lähestymistä ja koskettamista ym.. Sitten meillä oli taas agi-putki (ei täyspitkä) ja tällä kertaa joka koira meni siitä ilman jännitystä ohi! Rikikin saatiin muutamaan kertaan läpi ja sitten palkittiin kunnolla ;) jee. Tänään sitten aiheina olivat seisominen, puun tai vastaavan kiertäminen ja toisen koiran ohitus. Paljon asioita joita ei olla harjoiteltu ollenkaan tai hirveästi. Seisomista täytyy kyllä harjoitella, sitä Riki ei vielä todellakaan osaa. Kiertäminen meni ihan hyvin, mutta kouluttaja sanoikin koirien yleensä oppivan sen nopeasti. Toisten koirien ohittamisessa on vielä pitkä tie, mutta onneksi en pidä sitä niin huolestuttavana asiana, kun sentään koira ei hauku tms. Toki olisi kiva jos koira ohittaisi niin että kontakti olisi omistajassa.. ;)
Vinkuminen meillä noilla kurssikerroilla oli jokakertainen ongelma, mutta tänään se ei ollut niiiin hallitsevaa kuin yleensä :D Johtuneekohan siitä että Riki leikki viiden muun koiran kanssa koko viikonlopun? Kuvamateriaalia tulee myöhemmin, kun saan vaan kuvia muilta! ....Oli muuten aika mielenkiintoista kun kuudelle koiralle syötettiin makupaloja samaan aikaan! :D Riki-parka oli yksi harvoista joka jaksoi loppuun asti istua käskystä ja jäi helposti huomaamatta kun muut hyppi edessä :( höh!